Väster, Örebro

Trumpetaregatan 9B

  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 676 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Första våningen och balkong i sydvästläge!

Här presenteras en charmig tvårummare med balkong i sydvästläge och utsikt mot den vackra åpromenaden längs med Svartån!

Belägen på första våningen, en halv trappa upp, med genomgångsläge och fönster i två väderstreck. Väldisponerad planlösning som inrymmer ett trivsamt kök med matplats, luftigt vardagsrum med utgång mot balkongen, rymligt sovrum med gott om förvaring samt badrum med egen tvättmaskin. Till lägenheten hör även två källarförråd med bra förvaringsmöjligheter.

En trygg tillvaro i stark bostadsrättsförening, med god ekonomi, gemenskap och tilltalande månadsavgift. Uppskattade gemensamhetsutrymmen med bland annat tvättstuga, gym, hobbyrum och övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra. Den gemensamma gården har en fin pergola och murad grill som öppnar för umgänge, avkoppling och härlig samvaro.

Fantastisk omgivning med ett läge som präglas av svartåns närvaro, med rofyllda promenadstråk och vackra parkområden. Alldeles i närheten finns Rosta centrum, med matbutik, restaurang och frisör. Samtidigt bor man här med bekvämt cykel- och promenadavstånd till citypulsens generösa utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Välkomna att boka in er på visning!

Obs. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul.

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Väster, Örebro

Trumpetaregatan 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.