Vasastan, Örebro

Rostagatan 2

  • 3 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 6 157 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Högst upp i huset med dubbla balkonger!

Här presenteras möjligheten att bo med hög standard, på översta våningen med dubbla balkonger!

Optimalt planerad med välkomnande sociala ytor via det luftiga vardagsrummet som ligger i anslutning till lägenhetens ena balkong, med många sköna soltimmar och utsikt mot innerstaden som vacker kuliss. Det stilrena köket har har formats av ägarnas exklusiva tillval och den generösa matplatsen öppnar för härlig samvaro i familj och goda vänners lag. Härifrån når man även den inglasade balkongen som ligger i rofyllt läge mot föreningens skyddade innergård. En riktig favoritplats, med plats för umgänge och avkoppling!
Vidare tar vi oss till bostadens privata sektion och det helkaklade badrummet med egen tvättavdelning samt de bägge sovrummen, varav ett master. Det finns även en gästtoalett som är belägen vid hall/entré. Gott om förvaringsmöjligheter med flera skjutdörrsgarderober och ett förråd i lägenheten, samt ett separat källarförråd.

Här bor man högst upp i modern byggnad med hiss och garage i trapphuset. Ett läge som erbjuder ett lugnt och ostört boende, med distans till trafik och utan grannar över sig. Föreningens garageplatser är utrustade med elbilsladdare och till dessa är det separat kö. Den lugna innergården är mycket uppskattad och inrymmer mysiga grönytor och sitt-/lekplats.

Bostadsområdet, mitt i hjärtat av Vasastan, erbjuder det mesta man kan önska! Runt hörnet finns all tänkbar närservice med bland annat mysiga restauranger, butiker, lummiga parker och den härliga promenaden längs med Svartån. Samtidigt är läget så citynära det kan bli, med stadens puls några stenkast bort.

Välkommen till Rostagatan 2, välkommen hem!

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Avvikelse kan förekomma. Skala och mått avviker från verkligheten
    Avvikelse kan förekomma. Skala och mått avviker från verkligheten

Vasastan, Örebro

Rostagatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.