Sörby, Örebro

Sidvallsgatan 29

  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 681 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Äntligen saluförs denna fantastiska och välplanerade tvåa mitt i hjärtat av Sörby!

Välkommen till Sidvallsgatan 29 och denna perfekt planerade tvåa med inglasad balkong belägen i det eftertraktade och trygga området Sörby.

Den här trivsamma lägenheten i populära Brf Vesta erbjuder ett genomgående härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Lägenheten har väl tillvaratagna ytor med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en bra sällskapsyta för familj och vänner. Köket som renoverades 2020 är modernt med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Sovrummet är rogivande med vackert burspråk. Det helkaklade badrummet erbjuder wc, kommod, dusch samt tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymmen i både hallen och sovrummet. Från det rymliga och ljusa vardagsrummet nås en fantastisk inglasad balkong med bästa läge för eftermiddags- och kvällssol.

I denna välskötta förening finns en lugn och grönskande innergård med gemensamma uteplatser, tvättstuga, övernattningsrum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Boendet har ett utmärkt läge för dig/er som vill bo nära citypulsen. Ett stenkast bort finns livsmedelsbutiker, gym och populära restauranger. Det är dessutom bra cykelväg till universitetet samt snabb anslutning med bil till E18 vilket ger ett optimalt läge även för dig som bilpendlar till andra centralorter.

Denna lägenhet är perfekt för dig/er som ställer höga krav på sin boendemiljö, varmt välkommen på visning så berättar jag mer.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för att boka privat visning.

Boka visning

  • Bokad visning. Välkommen med din anmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sörby, Örebro

Sidvallsgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.