Solhaga, Örebro

Ledgränd 12

REDO™
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 4 874 kr/mån

Fin tvårummare med inglasad balkong i bästa solläget!

Välkommen till denna fina tvårummare.

När du kliver in möts du av en rymlig och inbjudande hall som ger dig direkt en känsla av hemtrevnad. Det stilfulla köket har gott om förvaringsutrymme med sina vita skåpluckor och all maskinell utrustning man kan önska sig. Vardagsrummet rymmer en generös matplats där du och din familj kan njuta av måltider tillsammans, härifrån når du den underbara inglasade balkongen där du kan koppla av i eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummet är rymligt och harmoniskt med plats för en dubbelsäng, här finns det även praktiska platsbyggda garderober. Badrummet som renoverades 2019 är ljust och rymligt, här finner du wc, dusch, badrumsskåp och tvättmaskin. Utöver detta har lägenheten ett praktiskt förråd precis utanför dörren.

BRF Solhaga är en välskött och populär förening ca 3 km från stan som erbjuder bilfria innergårdar med en grönskande parkmiljö. Här är det gångavstånd till mataffär, restauranger, vårdcentral och busshållplats med direktanslutning mot city. För den som vill njuta av naturen finns vackra strövområden runt Karlslunds herrgård samt belyst motionsspår i Karslundsskogen. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

Ledgränd 12 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen med din intresseanmälan så berättar jag mer!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för att boka visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solhaga, Örebro

Ledgränd 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.