Rynningeåsen, Örebro

Hindergårdsgatan 8L

REDO™
  • 3 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 985 000 kr
Månadsavgift: 5 799 kr/mån

Bostad med dubbla uteplatser och garanterad carport!

Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av lantlig charm och modern bekvämlighet, med två uteplatser som ger extra utrymme för avkoppling och umgänge. Här möts du av en idyllisk bostadsrätt i falurött med vita knutar och ett tak täckt av grönskande sedumört, som bidrar till en hemtrevlig atmosfär.

Väl inne i bostaden möts du av ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning, där kök och matplats smälter samman till en social yta. Köket är välutrustat med en praktisk köksö som underlättar både matlagning och samvaro. Lägenheten har två generösa sovrum, varav det ena med en rymlig klädkammare, samt ett stort badrum med både badkar och dusch för extra komfort.
Den separata tvättstugan, med direkt utgång till en av uteplatserna, gör vardagen smidig.

Brf Divisionen 2 är en stabil förening med god ekonomi, som erbjuder sina medlemmar garanterad carportplats med elbilsladdare samt tillhörande förråd, ytterligare ett förråd finns beläget på innergården. Lägenheten har ett energieffektivt uppvärmningssystem med värmeåtervinning från frånluften, vilket bidrar till låga driftskostnader. På den gemensamma innergården finns ett charmigt orangeri som medlemmarna kan boka utan kostnad, samt en lekplats för de minsta i familjen.

Som boende i Rynningeåsen har du nära till allt du kan önska. Rynningeviken och Oset ligger i närheten och erbjuder möjligheter till motion, lek, umgänge och avkoppling. Området är mycket populärt bland barnfamiljer, och på en kort promenad når du även city med sitt rika utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Här finns även utmärkt närservice med matbutik, gym, förskolor, bra bussförbindelser och enkel tillgång till E18/E20.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rynningeåsen, Örebro

Hindergårdsgatan 8L

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.