Öster, Örebro

Förmansgatan 20

  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 750 000 kr
Månadsavgift: 8 367 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Nyproducerad fyra med stor och takbeklädd balkong på populära, pulserande och omtyckta Öster

Stilren och helt nybyggd lägenhet om fyra rum och kök på populära och omtyckta Öster.

Nu har du chansen att förvärva en härlig bostad där ingenting saknas. Den generösa storleken på lägenheten ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Lägenheten erbjuder en boyta om 102 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök med 2 st badrum!
Här bor du med ett rikt ljusinsläpp, vilket gör det extra lätt att trivas. I vardagsrummet ligger en stor och takbeklädd balkong där man gärna tar en kaffe i solen. Här erbjuds loungedel och plats för soffgrupp. Även köket bjuder på en takbeklädd, insynsskyddad och underbar balkong med sol hela dagen och plats för matbord och stolar.

Här bor du vid ett av Östers bästa lägen, med stadsparken runt knuten. Behrn Arena ligger en kort promenad bort och Hjälmaren finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

Brf HSB Österäng 1 stod klart i September 2022. Huset håller en mycket hög standard och i detta trapphus finns även två st hissar. Föreningen erbjuder även sina medlemmar hela två st takterrasser med milsvid utsikt över vackra Örebro. Förutom detta finns även gemensam tvättstuga och en föreningslokal med övernattningslägenhet. Till varje lägenhet ingår ett förråd beläget i källarplan där även cykel förråd finns.

Detta är en chans för dig som ställer höga krav på ditt boende och vill ha en rymlig och central lägenhet med känslan av att bo i en villa!

Kontakta Paola Ingeby 070-732 01 04 alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se för att boka din visningstid.

Välkommen Hem.

Boka visning

  • Anmälan krävs. Klicka på "boka visning" för att boka plats på visningen.
    Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öster, Örebro

Förmansgatan 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.