Ormesta, Örebro

Petrigatan 25

Såld
  • 5 rum
  • 112,8 kvm
  • Radhus

Välkomna till Petrigatan 25!

Varmt välkomna till ett bekymmersfritt boende - perfekt skapat efter den moderna familjen.

Petrigatan 25 har allting som en familj kan tänka sig behöva 2024. Här erbjuds ni stora fönsterpartier för mycket ljus, öppen och trivsam planlösning med vardagsrum, kök och matplats sammanflätat för familj och vänner att umgås och trivas. dubbla helkaklade badrum ett med badkar och ett med dusch, ett på varje plan. Separat tvättstuga och en trevlig engelskinspirerad trädgård som nås från vardagsrummet. Framsidan erbjuder ett förråd och en parkeringsplats för bilen.
En trappa upp har ni ett allrum, tre sovrum och badrummet med badkaret. Allrummet går väldigt enkelt att göra om till ett fjärde sovrum vid behov. Allt byggt 2015 med en slående närhet till naturen.

Brf Edel är en stabil och populär förening som äger marken och har HSB som ekonomisk förvaltare. Uppvärmningen sker genom effektiv bergvärme.

Området Ormesta är ett mycket tryggt och barnvänligt område där det är övervägande villor och radhus. Inom gångavstånd finns Oset och Rynningeviken, ett naturskönt område med varierande landskap, ett rikt fågel- och växtliv, samt fina raststugor, grillplatser och naturliga utflyktsmål. Här kan ni även njuta av bra motionsspår och besöka Naturens hus, en mötesplats mitt i naturen. med gångavstånd till flera lekplatser och med endast 60 meter till förskolan Snökristallen och 500 meter till Tybblelundsskolan (F-6), 2 km till Almby skola (F-9) och cirka 1 km till Örebro universitet. Tybblelundshallen. Det är endast 4,5 km till stadens centrum och motionsspåren vid Markaspåret 1,5 km. Dessutom är det bara 2,5 km till närmaste matbutiker som Willys i Almby och ICA Maxi universitetet med systembolaget, samt restauranger, blomaffär och gym.

En chans ni inte vill missa.

Välkommen på visning!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna