Mellringe, Örebro

Irisgatan 68

REDO™
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 4 139 kr/mån

Rymlig tvåa med solberikad balkong i fritt läge!

Här presenteras en tilltalande tvårummare, med genomgångsläge och härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck!

Tillfredställande läge på andra våningen, med mysig balkong i fritt sydostläge! En uppskattad plats för umgänge och avkoppling, med tillgång till många sköna soltimmar.

Bostadens generösa kvadratmetrar är smart disponerade och inrymmer ett trevligt kök med matplats, luftigt vardagsrum med gott om sällskapsyta, badrum med badkar, separat gästtoalett och rymligt sovrum med tillgång till klädkammare. Till lägenheten hör dessutom ytterligare förvaring i form av ett källarförråd som är beläget i samma byggnad.

Här erbjuds man en mycket attraktiv tillvaro, i en bostadsrättsförening som andas trygghet genom välskött ekonomi och god gemenskap. I föreningen finns ett rikt utbud av gemensamma utrymmen, som medlemmar kan hyra, såsom gym, bastu, hobbyrum med pingisbord, föreningslokal samt två gästrum som är utrustade med egen dusch, TV och kyl.
I föreningens finns flertalet tvättstugor med smidig och bra tillgänglighet. Föreningen har ett kollektivt elavtal med individuell mätning och debitering efter förbrukning.

Omgivningen präglas av föreningens skyddade innergårdar, med rofylld parkkänsla och tillgång till lekplats och breda grönytor. Fritt fram för glad samvaro i familj och goda vänners lag.

Suverän närservice med ICA-butik alldeles runt hörnet. I anslutning till detta finns även restaurang, bensinstation och täta busskommunikationer. I närheten finns uppskattade Öknaskogen och Varbergaskogen, med belyst motionsspår, utomhusgym och grillplats. Här bor man dessutom med stadsnära behörighet och bekvämt cykelavstånd till city.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mellringe, Örebro

Irisgatan 68

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.