Lillån, Örebro

Åstrandsvägen 9C

  • 4 rum
  • 112,8 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 595 000 kr
Månadsavgift: 6 945 kr/mån

Vackert radhus i naturnära Lillån!

Välkommen till ett charmigt och naturskönt radhus i populära Lillån! Detta fantastiska hem erbjuder en insynsskyddad uteplats i ett underbart söderläge, med utsikt över grönområden. Uteplatsen är lättskött, omgiven av vackra thujor och perfekt för avkoppling i solen.

På framsidan finns en bekväm parkeringsplats och ett isolerat förråd. Radhuset har påkostade tillval som ett smakfullt kök och fräscha ytskikt genomgående. På entréplanet hittar du ett ljust vardagsrum med plats för en matgrupp, samt ett separat badrum och en praktisk tvättstuga.

Övervåningen rymmer tre rymliga sovrum, ett allrum och ytterligare ett stilfullt badrum med golvvärme. Det finns även möjlighet att omvandla allrummet till ett fjärde sovrum om behovet finns.

Radhuset ingår i en välskött förening som har installerat solceller och bergvärme, vilket håller driftkostnaderna låga. Det finns fyra besöksparkeringar och föreningens medlemmar har tillgång till en närliggande lekplats.

Det är sällsynt att hitta nybyggda radhus i denna etablerade och eftertraktade del av Lillån, med närhet till natursköna områden och härliga promenadstråk längs ån. För barnfamiljer är närheten till Lillåns skolor och förskolor ett stort plus, liksom den närliggande gräsplanen med fotbollsmål.

Som boende i Lillån bor du med närhet till natursköna områden, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20, två busslinjer och mycket mer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lillån, Örebro

Åstrandsvägen 9C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.