Ladugårdsängen, Örebro

Loggatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Mysig välplanerad 3a i Ladugårdsängen

Välkommen till denna mysiga tre rummare belägen i Ladugårdsängen. Denna lägenhet ligger en våning upp i huset och erbjuder en stor och luftig lägenhet fördelat på 89 generösa kvadratmeter.

Lägenheten har ett stort och luftigt vardagsrum, vilket skapar en trevlig samlingsplats för familj och vänner. De två stora sovrummen erbjuder gott om plats för både vila och förvaring.
I lägenheten finner du ett mysigt kök och en matsal intill, vilket gör det enkelt att bjuda in till middagar och umgänge. Från matsalen kommer kommer ni även ut till balkongen där det erbjuds många härliga soltimmar. Bostaden erbjuder ett litet förråd i lägenheten samt några garderober i sovrummen, vilket innebär gott om förvaringsmöjligheter.
Badrummet är helkaklat samt förberett för tvättmaskin. BRF Örebrohus nr 44 är en välskött och stabil förening med god ekonomi.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se för mer information eller för att boka visning!

Mer om mäklarna