Ladugårdsängen, Örebro

Fatbursgatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen in till den mysiga lägenheten på Fatbursgatan 4 och upptäck en oas av modern elegans och bekvämlighet. Denna strålande tvåa som är belägen högst upp i huset, bjuder in dig till ett liv i stil och komfort.
Med sina generösa 72,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Det helt nya köket är en smakfull mötesplats där familj och vänner kan samlas för minnesvärda stunder.

Oavsett om du är en morgonperson som njuter av att vakna upp till strålande soluppgångar eller en nattuggla som älskar att beundra stadens ljus vid skymning, kommer du att älska de stora fönstren som fyller rummet med naturligt ljus och erbjuder en spektakulär utsikt över omgivningarna.

Och med en hiss som tar dig bekvämt upp till din våning behöver du aldrig oroa dig för trappor som hindrar dig från att njuta av varje ögonblick i din nya bostad. Här kan du leva ditt bästa liv, omgiven av moderna bekvämligheter och en känsla av lyx som är svår att slå.

Ge dig själv förmånen att bo på fatbursgatan och upplev det ultimata i innerstadsliv.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se om du vill veta mer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna