Hovsta, Örebro

Lundvägen 22

  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 5 016 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Eftertraktat parhus i ett plan!

Nu kan vi presentera en efterlängtad möjlighet i omtyckta Hovsta! Ett mycket trevligt bostadsrättsparhus i ett plan, med rofylld uteplats i anslutning till trädgård och generösa grönytor.

Bostaden välkomnar med en luftig hall som erbjuder gott om plats för avhängningsmöjligheter och tillgång till klädkammare. En väldisponerad planlösning som inrymmer ett trevligt kök med matplats, vardagsrum med bra sällskapsytor, två fullstora sovrum och ett badrum med tvättmaskin. Dubbla utgångar mot uteplatsen, som förlänger umgängesytorna och skapar uppskattade möjligheter till umgänge och avkoppling.
Här kan familj och vänner njuta av god samvaro, såväl inomhus som utomhus.
Ett mycket bekvämt och tilltalande boende med mycket huskänsla! Här finns tillfälle för härliga grillkvällar och för den trädgårdsintresserade att forma efter eget tycke och smak.

Invändigt föreligger ett visst renoveringsbehov och en köpare får möjligheten att, genom egna tankar och utföranden, skapa sitt alldeles egna hem att längta efter.
Detta är ett perfekt alternativ för såväl förstagångsköparen, såväl som för den erfarne villaägaren som söker en bekvämare tillvaro utan trappor och tungt underhåll.

Bostadsområdet präglas av lugna gator och gårdar med barnvänlig karaktär. Omgivningen erbjuder närhet till bra närservice med matbutik, restaurang, skolomsorg och bra busskommunikationer. I närheten finns även tilltalande natur och fina grön- och strövområden. Belyst motionsspår är också ett alternativ för den träningsintresserade.

I bostadsrättsföreningen Örebrohus nr 16 bor man tryggt och angenämt med god gemenskap och välskött ekonomi. Föreningen köpte nyligen loss marken från Örebro kommun. I månadsavgiften ingår en garageplats i länga.

Vi önskar er varmt välkomna till Lundvägen 22!

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hovsta, Örebro

Lundvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.