Hovsta, Örebro

Vetevägen 19

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 055 kr/mån

Välplanerat radhus med hörnläge!

Välkommen till Vetevägen 19 och detta trevliga radhus med inglasat uterum, stor blomstrande och lummig gaveltomt.

Här bor du bekvämt med allt i ett plan. Bostaden har en tilltalande planlösning med generösa och välplanerade utrymmen. Här finner du en välkomnande hall, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av bl.a. klädkammare, ett badrum samt ett ljust och hemtrevligt kök. Vidare erbjuder vardagsrummet generösa sällskapsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en inbjudande atmosfär. Härifrån når du det inglasade uterummet och lummiga trädgårdstomten med flera fruktträd och bärbuskar. Här finns gott om plats för lek för hela familjen. Närmare villakänsla än såhär går inte att komma!

Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening i lugna och barnvänliga Hovsta. Vid entrén finns tillhörande förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området.

Här bor du i ett trivsamt kvarter omgiven av naturens skönhet, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och centrala Örebro (ca 10 min). I närområdet finns lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår, minilivs och pizzeria. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6. För den badsugne och golfintresserade är det även nära till sjön Lången och Kårsta 18-håls golfbana. Dessutom finns en bra cykelväg in till Örebro city som är separerad från biltrafik. Optimalt läge för dig som pendlar med snabb anslutning med bil till E18.

Detta är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att anmäla ditt intresse.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hovsta, Örebro

Vetevägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.