Eyraområdet, Örebro

Restalundsvägen 2

  • 3 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 950 000 kr
Månadsavgift: 3 843 kr/mån

I trevliga kvarter nedanför Eyraområdet finns denna moderna våning.

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea med balkong om ca 10 kvm som bjuder in till soluppgångar och avkopplande kvällar och middagsstunder. Lägenheten är registrerad som 3 rok men disponeras som 2 rok tack vare att man valt att integrera ett av sovrummen med vardagsrummet.
Den välplanerade lägenheten på 70 kvm erbjuder ett rymligt sovrum med tillhörande garderobslänga. Det ljusa och öppna vardagsrummet kan enkelt möbleras för både avkoppling och arbete, eller varför inte med ett större matbord för middagar med vänner och familj. Montera lätt upp två nya väggar så blir det ytterligare ett sovrum som på original- planlösningen.

- 3:a idag ombyggd till 2:a med toppen läge
- Rymlig Balkong
- Stabil Brf med god ekonomi
- Gästlägenhet
- Lugnt läge nära naturområden och stadspulskänslan av hemtrevnad och komfort är påtaglig i denna välplanerade och ljusa lägenhet högt upp i huset.

Det är ett gästvänligt hem.
I vardagsrummet kan man duka upp till trevliga middagar i goda vänners lag. Ytorna är väldisponerade och sommartid blir balkongen ett härligt extra uterum med sol under delar av dagen. Lägenheten ligger fritt på 6 våning 6 med utsikt över bland annat Östers takåsar. Läget är det bästa tänkbara och här erbjuds ett rofyllt boende i mysiga kvarter med konditori, restaurang och frisör i entréplanet.
På kort promenadavstånd når man Stadsparken med allt det har att erbjuda! Med cykel eller buss tar man sig snabbt in till Örebro City eller på några minuters promenad till Stadsparken.
Här lever du i en härlig boendemiljö med grönskande parker, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. i närområdet.
Allt man kan önska sig!
Missa inte denna chans - varmt välkommen på visning!
För mer information, kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby mobil 070-732 01 04 alternativt mail; paola.ingeby@skandiamaklarna.se.

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eyraområdet, Örebro

Restalundsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.