Centralt, Örebro

Nygatan 63D

  • 2 rum
  • 44,4 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 950 000 kr
Månadsavgift: 2 679 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkomna till nygatan 63D!

Upptäck en av Örebros mer eftertraktade bostadsadresser, bara ett stenkast från Stadsparken. Här väntar en bostad som erbjuder en oöverträffad boendekvalitet, perfekt för att skapa ditt nästa kapitel i livet eller kanske till och med ta dina första steg in på bostadsmarknaden

Stig in i en av de mest karaktäristiska planlösningarna i den välkända bostadsrättsföreningen Egen Härd. Du kommer att imponeras av det generösa ljusinsläppet från två väderstreck och den väl tilltagna takhöjden. Bostaden kännetecknas av vackra trägolv och djupa fönster, vilket ger den en unik charm och karaktär.

Den charmiga innergården bjuder in till gemenskap och avkoppling. Med citykärnan och dess rika utbud på gångavstånd, samt pittoreska strövområden och motionsspår längs Svartån, är läget här svårslaget.

Med generösa förvaringsmöjligheter inklusive ett rymligt källarförråd och ett vindförråd, finns det gott om plats för dina ägodelar.

Föreningen är välskött och trygg, med en låg månadsavgift som inkluderar värme, VA, kabel-tv, IP-telefoni och bredband. Med stambyte utfört på 90-talet och en historik som sträcker sig tillbaka till 1920-talet, kan du vara säker på att du investerar i både kvalitet och historia.

Beläget centralt på öster, bara några minuters promenad från Örebros pulserande stadsliv och de idylliska promenadstråken längs Svartån, är detta verkligen det perfekta läget för dig som vill uppleva det bästa av Örebro.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Boka visning

  • Bokad visning via vår hemsida, varmt välkomna med er intresseanmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Örebro

Nygatan 63D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.