Centralt, Örebro

Järntorgsgatan 5

  • 3 rum
  • 106,2 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 3 702 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik möjlighet i hjärtat av city!

Nu presenteras ett bekvämt cityboende med eftertraktade attribut som tillgodoser högt ställda krav och förväntningar!

Vad sägs om möjligheten att kunna bo mitt i centrum, med väl tilltagna kvadratmetrar, låg månadsavgift och tillhörande parkeringsplats? Allt detta och mycket mer är nu möjligt i form av denna rymliga trerummare på Järntorgsgatan 5, i välskötta Brf Ölstånkan.

Bostaden välkomnar med ett ljust och luftigt intryck. Direkt via hallen finns den mysiga balkongen, som har ett lugnt och skyddat läge mot innergården. Härifrån tar vi oss till det generösa köket, som inrymmer rejäl matplats och bra utrustning. Stort vardagsrum med utsikt mot Frimurareholmen och vackra Svartån.
Det helkaklade badrummet är smakfullt renoverat så sent som 2023. Utöver detta finns två rymliga sovrum och en praktisk klädkammare.

Här erbjuds man bo i attraktiva kvarter, i en otroligt stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi och god gemenskap. I föreningens byggnad finns hiss, tvättstuga och cykelförråd. Till lägenheten hör ett separat vindsförråd.

Föreningen har även tillgång till innergård med möjlighet till rofyllt umgänge och avkoppling.

Alldeles utanför porten kan man ta del av stadens generösa utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Bostadens höga belägenhet formar samtidigt en attraktiv kontrast, att kunna bo lugnt och ostört utan besvär från omgivningens puls. Alldeles intill flyter dessutom Svartån fram och bjuder in till rofyllda promenader eller uppfriskande löprundor.

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Örebro

Järntorgsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.