Centralt - väster, Örebro

Hertig Karls allé 62

  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 4 266 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkomna till Hertig karls allé 62

Varmt välkomna till en charmig välplanerad tvåa med balkong i syd-västläge och utsikt över Tegnérlundsparken!

Här erbjuds ni en gedigen fräsch tvårummare med fönster mot parken och mot grannhuset vilket ger en ljus och trivsam bostadsmiljö. Köket är sammanflätat med matrummet som ger en härlig rymd. vardagsrummet är stort och har en utgång till den solberikade balkongen. In mot parken ligger sovrummet. Är man i behov av en extra sovplats så kan matsalen lätt göras om till en sovalkov/sovrum. Badrummet är förberett för en tvättmaskin för den som önskar det i lägenheten annars finns det en gemensam tvättstuga i källaren.

Föreningen har investerat i stora poster senaste åren så som stambyte och byte av fönster, takbyte, ventilation, byte av avloppsledningar samt nya säkerhetsdörrar för modernisera och uppgradera byggnaderna.
Parkering finns precis utanför husen och de platserna går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringen är det separat kö. På innergården finns en uteplats med pergola och grillmöjligheter. Rymligt cykelrum i källaren och en gemensam verkstad i hus 64, samt två egna förråd (ett i källaren och ett på vinden). Övernattningslägenhet finns även att hyra i hus 60.

Denna bostad har ett fantastiskt centralt läge på Väster, med närhet till mataffärer, mysiga caféer, pizzerior och grönskande parker. Tegnérlunden, med sina stora och vackra grönytor, ligger direkt bakom huset. Du når city på bara 5-10 minuter med cykel, och det finns utmärkta cykelvägar samt smidiga bussförbindelser till b.la Örebro Universitet och Marieberg galleria och mycket mer. Även närhet till centralstationen och av/påfart till E20/E18.

En härlig möjlighet!

Välkommen hem.

Boka visning

  • Bokad visning - Välkommen med din anmälan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt - väster, Örebro

Hertig Karls allé 62

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.