Centralt - väster, Örebro

Hertig Karls allé 75A

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 700 000 kr
Månadsavgift: 5 333 kr/mån

Trea högst upp i huset med dubbla badrum!

Varmt välkomna till Hertig Karls Allé 75A!
Här välkomnas vi högst upp i huset med en himmelsk balkong i västerläge mot lugn och lummig innergård.

Genom en stor och ljus hall leds vi in i ett riktigt hem! Denna bostad är en ren dröm! Med ett fantastiskt vardagsrum med utgång till balkongen i västerläge mot en lugn och lummig innegård. Detta är en av bostadens absoluta höjdpunkter. Koppla av och avnjut kvällskaffet med fri vy över området.

I köket kan familjens alla måltider tillagas med harmoni och komfort. I direkt anslutning finns stor yta för en trevlig matplats med passande serveringslucka. Bostaden präglas av vackra trägolv, stora härliga dörröppningar som ger ett magiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Master bedroom är lyxigt och stilrent inrett med bra förvaringsmöjligheter både i sovrum och angränsande tambur. Här finns även en extra toalett vilket är mycket ovanligt i en trerummare, men desto mer praktiskt! Badrummet är renoverat av tidigare ägare i stilren och tidsenlig charm. Här är det även förberett för tvättmaskin för den som önskar. Bostadens andra sovrum är stort och kan nyttjas både som hemmakontor eller gästrum.

Det finns också tillgång till en gemensam tvättstuga med tre maskiner, torkmöjligheter samt ett cykelförråd. Dessutom finns flera gemensamma uteplatser på gården att använda och njuta av. Väster och dess härliga omgivning erbjuder närhet till bl.a. matbutiker, apotek, skola, vårdcentral och restauranger. Endast en kort cykel- eller busstur tar dig upp till stan och dess shopping, kultur och nöjesutbud. Här är närheten till citypuls och natur otvivelaktig där lördagspromenaden kan avnjutas längst Svartån eller omsluten av stadsdelens vackra arkitektur. För dig som pendlar mot annat ort finns snabb anslutning till motorvägen samt Centralstationen och Södra stationen några minuter bort för dig som åker kollektivt. Bilparkering går att hyra av föreningen, men går även att parkera kostnadsfritt i området! Här bor du i en omtyckt HSB-förening med god ekonomi med en mycket fördelaktig avgift där både värme, vatten, tv-kanaler via Tele2 och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften!

Det här boendet är idealiskt för den som önskar att bo i ett lugnt och mysigt område samtidigt som man har nära till stadens livliga atmosfär.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
076 - 677 18 62 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt - väster, Örebro

Hertig Karls allé 75A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.