Centralt (norr), Örebro

Storgatan 12 C

  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 950 000 kr
Månadsavgift: 1 882 kr/mån

Sekelskiftslägenhet i en av stans finaste gata!

Snyggt renoverad och påkostad lägenhet mitt på Örebros citykvarter. Belägen i vacker sekelskiftesfastighet med känslan av att bo i ett gårdshus. Mysiga kvarterskrogar, små butiker möter lyxiga restauranger och uteställen precis utanför porten!

Välkommen till Storgatan 12. En ljus och smakfullt renoverad sekelskiftsbostad med anor från 1900-talet.

Här bor ni mitt i centrala Örebro i vacker sekelskiftesfastighet med lugnet på en innergård. Mysiga kvarterskrogar, små butiker möter lyxiga restauranger och uteställen precis utanför porten. Belägen i en av stans bästa lägen i vacker och anrik byggnad!

Bostaden har fullt med fina original detaljer i kombination med stilrena och moderna renoveringar. Öppen och social planlösning, generös takhöjd om 3,20 m samt stora fönsterpartier skapar en ljus och inbjudande bostad.

Här välkomnas man av en rymlig hall, fint original golv som nyligen renoverats löper genom hela bostaden. Den väl tilltagna takhöjden är över 3 meter och ljuset strömmar in från högresta fönster. Vidare in i bostaden finns det härliga köket som ligger i linje med vardagsrum. Platsbyggt kök med bra arbetsytor och mycket förvaring. Matplats i köket med vy in mot den privata innegården. De stora ytorna i vardagsrummet skapar en social utformning och blir den naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Våningens välbevarade och vackra original charm har kompletterats med noga utförda renoveringar i form av målade ytskikt, kvalitativt inrett badrum och ett stilrent kök. Sovrummet är rymligt med ljusinsläpp från vackert fönster.

Här på Storgatan 12 bor man på ett av Örebro´s trevligaste lägen. Med närheten till Stora holmen och Stadsparken kan man njuta av allt det fina som området har att erbjuda. Det är tydligt att föreningen älskar sitt hus!

Kontakta mäklare för mer information.

Välkommen Hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt (norr), Örebro

Storgatan 12 C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.