Centralt Norr, Örebro

Bergslagsgatan 17E

Såld
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Radhus

Äntligen erbjuds en femrummare centralt på norr!

Äntligen finns möjligheten att förvärva detta perfekt planerade radhus med hela fem rum fördelat på 115 kvm. Bostaden med genomgående ljusa ytskikt har en tilltalande planlösning med generösa och välplanerade utrymmen. Här finner du fyra sovrum, en gästtoalett och ett nyrenoverat helkaklat badrum. Hemtrevligt och luftigt vardagsrum med en vacker eldningsbar öppen spis samt ett ljust och fint kök. Det finns även gott om förvaringsutrymmen i form av klädkammare, garderober och en källarvåning där du även finner tvättstugan. Dessutom erbjuds två härliga uteplatser för dig som vill följa solen från morgon till kväll, här finns gott om plats för lek och avkoppling för hela familjen. Närmare villakänsla än såhär går inte att komma!

Här flyttar ni in till ett tryggt och lugnt område. Den välskötta och stabila föreningen HSB Norrängen erbjuder en mängd bekvämligheter så som cykelrum, garage, tvättstuga, en gemensamhetslokal att hyra, övernattningsrum att hyra, samt bastu (ingen avgift) som kan användas till privata evenemang. För den med gröna fingrar finns det även möjlighet att odla på kolonilotter i föreningen. Läs mer om föreningen på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malardalarna/brf/norrangen/

Som boende centralt på Norr bor ni med närhet till city, Rävgången, livsmedelsbutiker, skolor och förskolor, caféer, restauranger, Olaus Petri vårdcentral, USÖ, av/påfart till E18/E20 och mycket mer. Sammanfattningsvis är detta en unik och vacker bostad som kommer att ge en hög standard av boende för alla som letar efter ett hem med mycket utrymme, stil och karaktär.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka visning.

Mer om mäklarna