Central Öster, Örebro

Nygatan 82

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 395 000 kr
Månadsavgift: 2 267 kr/mån

Nyrenoverad trea på Öster

Varmt välkomna till Nygatan 82!

Här möts vi direkt av en otroligt fräsch, välplanerad och hemtrevlig lägenhet. Bostaden är totalrenoverad med nya ytskikt (målade väggar samt parkettgolv + klinker i hall, kök, badrum och ny el i hela lägenheten. Med genomgående moderna materialval och genomtänkta detaljer är detta ett drömhem.

Genom hallen med gott om förvaring i garderober följt av ett helkaklat badrum med dusch, stilrena badrumsmöbler samt spotlights i tak. Vidare till ett fullt utrustat kök med induktionshäll, diskmaskin och inbyggnadsugn. Utan problem kan middagen avnjutas vid matplatsen med vy ut över den lummiga lilla parken utanför. Bostadens sovrum är belägna intill varandra och kan nyttjas som sovrum alternativt hemmakontor eller gästrum. Båda med fina garderober med skjutdörrar med spegelglas. Vardagsrummet är rymligt och ljust och bjuder in till umgänge med vänner och familj. Här sammankopplas rummet med den inglasade balkongen. Den är belägen i ett varmt och soligt söderläge som ytterligare bidrar med ljusinsläpp och värme till bostaden.

Toppenläge! Denna bostad ligger i ett av stadens mest eftertraktade områden, Öster. Med ett mycket centralt läge och närhet till caféer, restauranger, affärer och grönområden.
Utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör pendlingen enkel och smidig både med bil, buss och cykel.

Vallen Riksbyggen Örebro är känt för sitt centrala läge, starka ekonomi och låg belåningsgrad. En stor fördel är den låga månadsavgiften där värme, vatten och bostadsrättstillägg ingår i avgiften på endast 2 267kr/mån. Föreningen tillhandahåller bilparkering i både garage samt p-plats där separat kö tillämpas.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
076 -677 18 62 alt. lucia. torreswanberg@skandiamaklarna.se
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Central Öster, Örebro

Nygatan 82

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.