Björkhaga, Örebro

Stämpelgatan 59

Såld
  • 5 rum
  • 115,5 kvm
  • Villa

Rymligt boende i Björkhaga med hörntomt och underbar uteplats!

Här på Stämpelgatan 59 finner du ett rymligt och charmigt boende i ett attraktivt hörnläge. Denna pärla erbjuder en mängd fördelar, inklusive en underbar uteplats och trädgård med en härlig poolhörna samt en solig altan som ger gott om avskildhet. Det är den perfekta platsen för barnfamiljen.

Bostaden sträcker sig över 1,5 plan och rymmer fyra sovrum, ett välutrustat kök och ett mysigt vardagsrum med direkt tillgång till den rymliga uteplatsen. Dessutom finns två badrum, ett på varje plan, samt en separat tvättstuga. Köket och badrummet i entreplan har nyligen renoverats, och de flesta ytskikt har också uppdaterats, vilket gör det enkelt att flytta in utan behov av större renoveringar.

Här får du den perfekta kombinationen av villaliv och bekvämligheten av att bo i en välskött bostadsrättsförening.

Föreningen ingår i en samfällighet som erbjuder flera förmåner, inklusive uthyrning av festlokal och släpvagn. Samfälligheten ansvarar även för garage, parkeringsplatser för både bilar och husbilar samt skötsel av grönområden och mycket mer.

I det charmiga Björkhaga har ni närhet till natursköna områden som Naturreservatet i Varberga skogen och Karlslundsskogen med sina vackra miljöer och upplysta motionsspår. Närservice finns även i Haga Centrum, som erbjuder mataffärer, bibliotek, apotek, badhus och vårdcentral med mera.

Skolan (F-3) och förskolan nås enkelt via en bilfri promenadväg, och det finns dessutom flera skolor och förskolor inom bekvämt cykelavstånd.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna