Bettorp, Örebro

Kornellvägen 41G

  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 4 649 kr/mån

Hemtrevlig 3:a med stor balkong i sydväst! Föreningslokal med övernattningsmöjlighet! Hiss finns!

I skogskanten ligger välskötta BRF Winerbrödet och denna trevliga 3:a!

Här börjar bostaden redan utanför entrén där utrymme finns att nyttja loftgången för ett litet frukostbord via vardagsrummet når man sen den stora balkongen i sydvästläge, gasolgrill får användas! Möjlighet kan finnas att glasa in för den som vill.

Kök och vardagsrum sammanflätas med balkongen och ger en trivsam yta både till grillkvällen som till kvällsmyset. Är man ett större sällskap och/eller behöver övernattningsmöjlighet är föreningslokalen strax nedanför på innergården.

Förutom det ljusa och välplanerade ytorna finns även praktiska lösningar med högstandard, vad sägs om ett välutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin och spishäll eller ett helkaklat badrum med utrustat med golvvärme , tvättmaskin och tumlare.

Föreningen Winerbrödet erbjuder sina medlemmar separata förråd på innergården, där finns även kalashuset med övernattningsmöjlighet samt cykelförråd. P-platser finns både med och utan laddstolpe samt även ett antal carportplatser. Man ställer sig i kö för respektive parkeringsmöjlighet.

Föreningen ligger i Bettorps ytterkant, granne med motionsspår i naturreservatet Kränglan tar man sig över E20 finns storslagna Rynningeviken och Motionsspår med utegym vid Venaspåret. Det ny etablerade delarna av Bettorp ligger med perfekt pendlingsavstånd till övriga centralorter, tack vare sin snabba anslutning till såväl motorvägen som riksvägen går det smidigt att ta sig såväl åt alla väderstreck.

Till Örebro city tar man sig smidigt via cykel, bil eller buss!

Möjlighet finns till förhandsvisning redan idag!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Bettorp, Örebro

Kornellvägen 41G

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.