Bettorp, Örebro

Kornellvägen 43M

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Tvårummare med tropisk terrassbalkong!

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa i Bettorp!
Denna bostad är verkligen en pärla med sitt soliga sydvästläge som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Bostadens absoluta höjdpunkt är den inglasade balkongen med terrasskänsla som förlänger inne med ute och är dessutom hela 12 kvadratmeter stor. Perfekt för avkoppling och samvaro med vänner och familj.

Lägenheten har öppna och centralt placerade ytor som förenar kök, matplats och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Det välutrustade köket har alla moderna bekvämligheter, inklusive kyl/frys, diskmaskin och induktionshäll. Sovrummet är smart placerat avskilt, vilket ger ett lugnt och privat utrymme. Badrummet är helkaklat och har både golvvärme och tvättmaskin. För ytterligare förvaring finns inbyggda skjutdörrsgarderober i hallen som rymmer den mesta förvaringen till bostaden. Både snyggt, stilrent och praktiskt.

Föreningen, Winerbrödet, erbjuder sina medlemmar privat förråd på innergården, ett charmigt föreningshus för övernattning och cykelförråd. Det finns parkeringsplatser både med och utan laddstolpe, samt carportplatser. För dessa parkeringsalternativ tillämpas separat kö.

Bettorp ligger i natursköna omgivningar, nära motionsspår i Kränglans naturreservat. På andra sidan E20 finner du Rynningeviken och motionsspår med utegym vid Venaspåret. De nyetablerade delarna av Bettorp erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter tack vare snabb tillgång till både motorvägen och riksvägen.

På Kornellvägen 43M bor du på ett trevligt avstånd från city med busshållplatsen som granne och naturen utanför dörren.

Kontakt ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg för mer information.
076 - 677 18 62 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna