Alnängarna/Slussen, Örebro

CV-gatan 107 A

  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 180 000 kr
Månadsavgift: 6 030 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljusa ytskikt, lättmöblerade ytor och mycket god förvaring genomsyrar denna bostad!

Stig in i det stora och inbjudande köket och låt dig svepas med av dess gästvänliga atmosfär, halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger sociala ytor och samtidigt en bra köksdel med plats för matbord med 8 platser.

Välkommen in i en oas av komfort och charm bara en kort minut från Örebro Stadspark. Denna rymliga och välplanerade 3:a är en riktig pärla i stadsmiljön och erbjuder ett fridfullt läge mot föreningens innergård.
Det generösa ljusinsläppet, fönster och inglasad balkong som vetter mot baksidan av byggnaden skänker en grön vy över gården, de charmiga kolonilotterna och den storslagna himlen där Svartån skymtar bakom koloniområdet.

Stig in i det stora och inbjudande köket och låt dig svepas med av dess gästvänliga atmosfär, halvöppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger sociala ytor och samtidigt en bra köksdel med plats för matbord med 8 platser.
Från det lättmöblerade vardagsrummet når du den rymliga inglasade balkongen mot innergården, här finns plats för loungedel eller matplats. Väl tilltaget sovrum med god plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas, god förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben. Ytterligare ett sovrum finns, används i dag till barn rum. Precis innanför entrédörren finns ett rum med fönster som idag används som kontor.
Helkaklat badrum med både tvättmaskin samt torktumlare under praktisk arbetsbänk.

På den skyddade innergården hittar du planteringar, en lekplats, sittplatser - allt för att främja gemenskap och umgänge. Det är som att ha din egen privata park precis utanför dörren.
Här bor man i en välskött förening strax intill Svartån och alldeles i närområdet finns allt från café och mataffär till skola, småbåtshamn, härliga motionsområden och promenadstråk. På bekvämt cykelavstånd finner du Örebro centrum, Universitets sjukhuset, Campusområdet.

Brf Slussporten är en stabil & välskött förening om totalt 76 lägenheter. Parkeringsplatser finns att hyra och föreningen har nyligen installerat elbilsladdare. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt!

Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 5 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg.
Slussen är ett utav Örebros finaste områden och har en utmärkt placering med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren. Du har även närhet till stora matbutiker som Coop och Willys, gym och en mängd restauranger.

Välkommen till din egen idyll mitt i stadens puls.

Kontakta mäklare Paola Ingeby för boka visning.
070 - 732 01 04.
Alt. paola.ingeby@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Boka visning

  • Anmälan krävs. Klicka på "boka visning" för att boka plats på visningen.
    Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Alnängarna/Slussen, Örebro

CV-gatan 107 A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.