Almby, Örebro

Hjälmarvägen 11A

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 3 211 kr/mån

Citynära och balkong i västerläge!

Här presenteras en trivsamt planerad lägenhet som välkomnar med sociala ytor i direkt anslutning till entrén! Köket i öppen anslutning mot matplatsen skapar en naturlig knytpunkt för såväl måltid som social samvaro. Köket renoverades 2017 och utrustades med bland annat induktionshäll samt nya stommar och luckor från Ballingslöv. Det luftiga vardagsrummet har fönster i två väderstreck och utgång mot den härliga balkongen som levererar sköna soltimmar under eftermiddag och kväll. Uppskattade sällskapsytor för umgänge och avkoppling! Utöver detta inrymmer bostaden ett rymligt sovrum med garderob samt ett helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett separat förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har en tilltalande gemenskap. Här finns bra gemensamma utrymmen, för föreningens medlemmar, såsom samlingslokal och övernattningsrum som går att boka för 150kr/dygn.

Här bor man i en av stadens mest attraktiva stadsdelar, med några minuters promenadavstånd till såväl Örebro universitet som till city och dess generösa utbud av butiker, kultur och nöjen. I närheten finns även vacker och uppskattad natur vid Oset och Rynningevikens naturreservat. Alldeles utanför dörren finns suverän närservice med bland annat matbutik, apotek, restauranger, busskommunikationer och mycket mer!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Avvikelse kan förekomma. Skala och mått avviker från verkligheten.
    Avvikelse kan förekomma. Skala och mått avviker från verkligheten.

Almby, Örebro

Hjälmarvägen 11A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.