Almby, Örebro

Erik Rosenbergs väg 16

  • 2 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 626 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Markplan och uteplats med inglasat uterum!

Välkomna till denna rymliga tvårummare som är belägen i markplan, med tilltalande radhuskänsla!

Uteplatsen är en riktig favoritplats, med inglasat uterum i direkt anslutning till öppen altan och trivsam grönyta.

Bostaden har unika attribut med sina generösa ytor som fördelar sig över 76m² och skapar en känsla av härlig ljus och rymd. I centrum av detta finner vi de uppskattade sällskapsytorna, med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning till detta når vi även uteplatsen, som förlänger utrymmet och levererar trevliga umgängesytor, såväl inomhus som utomhus. Här välkomnas trevlig samvaro i familj och goda vänner lag. Den charmiga trädgården erbjuder även en plats för rofyllt trädgårdspyssel eller en lugn stund med kaffekoppen och favoritboken i famn.

Utöver detta inrymmer lägenheten även ett fullstort sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Till bostaden hör även ett separat förråd som är beläget på innergården.

Idag finns 22 812kr i bostadsrättens inre reparationsfond. En angenäm möjlighet för en köpare som vill sätta sin egen prägel på det nya boendet.

Belägen i en mysig och barnvänlig omgivning med föreningens bilfria innergårdar som erbjuder massvis med plats för umgänge, lek och avkoppling. Trygg och omtyckt tillvaro i stabil bostadsrättsförening, med välskött ekonomi och god gemenskap. Uppskattade gemensamma utrymmen med tvättstuga, föreningslokal och möjlighet att hyra övernattningsrum.

Här bor man i ett mycket lugnt men ändå citynära område med närhet till allt man kan önska. Bekvämt avstånd till såväl vacker natur vid Hjälmaren, som till stadens generösa utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Promenad- och cykelavstånd till universitetet. Bra busskommunikationer alldeles runt hörnet.

Boka visning

  • Bokning krävs

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Almby, Örebro

Erik Rosenbergs väg 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.