Almby, Örebro

Erik Rosenbergs väg 70

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk fyra i attraktiva Almby

Varmt välkomna till en fantastisk fyrarummare med radhuskänsla i populära BRF Rosenberget.

Här får du livskvalitet i en familjär förening där bl.a. uppvärmning ingår i avgiften. Detta är en riktigt hemtrevlig bostad med stora fina ytor.
Bostaden erbjuder dig ett fint kök med fullstor kyl och frys, diskmaskin och yta för matplats. Vidare in i ett stort vardagsrum med underbart ljusinsläpp tack vare det charmiga burspråket. I den här fyran finns ett mysigt och insynsskyddat uterum som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I bostaden finns två ordentliga sovrum och ett mindre sovrum/kontor med härligt ljusinsläpp. Badrummen är helkaklade med dusch, god förvaring och lyxiga spotlights där det ena badrummet inrymmer en tvättmaskin.
Det finns även en gemensam tvättstuga på gården med två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och ett rymligt torkrum. I en separat byggnad finns det även en tvättmaskin för mattvätt. Till bostaden ingår ett förråd på gården.

Här bor du bekvämt och modernt med närhet till både natur och stadsliv. Välkommen till ett perfekt boende för familjen eller den som önskar en rymlig bostad med radhuskänsla. Föreningen BRF Rosenberget är välskött och har en härlig gemenskap. Här finns lekplatser där barn och barnbarn kan leka av sig. Här finns bland annat rutschkanor, gungor, klätterställningar, sandlådor samt utegrill och fast möbelgrupp för gemenskap.
Bostaden har en uteplats på framsidan där rabatt och odlingsmöjligheter i pallkragar finns, fler möjligheter till odling finns även på en gemensam odlingsyta. På baksidan, vid uterummet, finns även en mindre gräsyta med en häck runt som kan utnyttjas.

Föreningen har en god framtidsutveckling och har bland annat investerat i laddstolpar för elbilar. Här bor du i ett av Almbys bästa lägen med Almby skola, Örebro universitet, mataffär och Oset inom gångavstånd. En kortare tur med cykel tar dig bekvämt in till stadskärnan med allt vad Örebro har att erbjuda. Så om du söker ett mysigt och trivsamt hem i en familjär förening, är detta boende perfekt för dig! Välkommen till Erik Rosenbergs Väg 70!

Detta är en kommande försäljning!
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
076 - 677 18 62 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se
Välkommen hem.

Mer om mäklarna