Almby, Örebro

Björkmansgatan 32

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Radhus

Radhus i modern funkisstil med gavelläge och två uteplatser.

Äntligen finns möjligheten att förvärva detta välplanerade radhus byggt 2016 i populära Almby.

Perfekt gavelläge med uteplats på både fram- och baksida samt en gemensam gräsyta på baksidan. Här kan man njuta av morgonkaffet och brunchen i förmiddagssolen samt middag i kvällssolen på stora uteplatsen på baksidan.
Bostaden disponeras i två plan med öppen och smart planlösning som passar både den mindre och större familjen. Vidare erbjuder detta boende genomgående fint ekparkettgolv, tilltalande materialval, härligt ljusinsläpp och mängder av förvaringsutrymmen.

Bottenvåningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring och plats att hänga av sig. Direkt till höger finner ni ett helkaklat badrum i stilren design utrustat med golvvärme, spotlights med dimmerfunktion, WC, dusch och handfat med underskåp. Separat tvättstuga med plats för att både sortera, hantera och förvara tvätten. Vidare in nås det smakfulla och praktiska HTH-köket som är vackert sammanflätat med vardagsrummet. Här finner ni stora härliga sociala ytor för alla typer av umgänge, vackra fönsterpartier som sprider fint ljusinsläpp genom vardagsrummet samt utgång till den underbara uteplatsen.

På övre plan möts man av ett inbjudande allrum med vackert ljusinsläpp, tre rymliga sovrum med bland annat walk in closet samt ännu ett helkaklat badrum. Vidare får du som köpare mervärde i form utav frånluftsvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, ett isolerat utvändigt förråd, markiser, Luxaflex plisségardiner samt en låg månadsavgift där bl.a. en parkeringsplats med laddstolpe ingår.

Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, Universitetet och det härliga naturområdet Oset. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Almby är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område för familjen som vill bo nära city men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Här är det bara att flytta in utan några underhållsbehov och njuta av ett modernt radhus med bästa möjliga läget i Almby.
Björkmansgatan 32 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning så berättar jag mer.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för att boka visning.

Mer om mäklarna