Brunnsängen, Örebro

Hälsogränd 50

  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 100 000 kr
Månadsavgift: 5 266 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Hemtrevligt radhus i populära Brf Passaren!

Nu finns chans att förvärva detta trivsamma bostadsrättsradhus i omtyckta området Brunnsängen i Adolfsberg.

Med en boyta om 108 kvadratmeter erbjuder detta radhus gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Tilltalande planlösning med generösa och välplanerade utrymmen. Via den trevliga entrén med stenlagd uteplats kommer du in i en välkomnande hall. Vidare in i bostaden finner du två rymliga sovrum, ett hemtrevligt allrum, en separat tvättstuga samt ett badrum med wc, dusch och kommod. På övre plan finner du ett generöst vardagsrum med vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, ett rogivande sovrum med inbyggda garderober, ett funktionellt badrum samt ett välutrustat kök. Från köket når du den grönskande och insynsskyddade baksidan med inglasat uterum. Idealisk plats för avkoppling och umgänge med nära och kära!

Brf Passaren är en välskött förening med god ekonomi. Här finns gott om grönytor, lekplatser och en inhägnad tennisplan som vintertid används som isbana. Här erbjuds ett lättskött boende med bilfria innergårdar, perfekt för barnfamiljen eller för er som tidigare kommer från villa. Närhet till bland annat matbutik, förskola och skola samt bekvämt cykelavstånd om ca 10 min in till stan. Kommunikationerna är goda med busshållplats runt hörnet.

Förråd finns på framsidan samt bilplats återfinns alldeles i närheten. Till bostaden finns även en garageplats att hyra om så önskas. I köpet ingår lägenhetens reparationsfond om 11 138 kr som kan nyttjas vid en eventuell renovering.

Möjlighet till förhandsvisning finns, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Emma Nordin för mer information!

Boka visning

  • Bokad visning. Välkommen med din anmälan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brunnsängen, Örebro

Hälsogränd 50

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.