Björka/Ödåkra, ÖDÅKRA

Saturnusgatan 93

REDO™
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 737 kr/mån

Hemtrevligt radhus i Ödåkra. Upp till 6 rum, trevlig trädgård, förråd, bredband & garage ingår!

Familjärt & hemtrevligt radhus i bostadsrättsform. Gångavstånd till skolor, grönområden, Väla köpcentrum & kollektivtrafik. Garage & bredband ingår!

Varmt välkommen till det barnvänliga och eftertraktade området Ödåkra, där vi nu kan erbjuda ett radhus utöver det vanliga! Med en storlek på cirka 140 kvm, är denna bostad en av de få i området som kan erbjuda så mycket utrymme och flexibilitet. Detta hem, fördelat på två välplanerade våningsplan, har allt du kan önska dig för den växande familjen.

På entréplanet möts du av ett generöst vardagsrum som är öppet mot den separata matplatsen, perfekt för stora middagar eller familjesammankomster. Det arbetsvänliga köket är utrustat med en komplett maskinpark och uppdaterade vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns också praktiska utrymmen som ett grovkök och direkt utgång till en insynsskyddad trädgård i västerläge ? idealisk för soliga dagar och långa sommarkvällar.

Totalt finner du hela fyra rymliga sovrum, alla med generösa förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns det två fräscha badrum som underlättar familjens vardag. Den här bostaden erbjuder verkligen gott om plats för både samvaro och avskildhet.

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hem av denna storlek i ett område som präglas av närheten till grönområden, skolor, och ett brett serviceutbud. Här bor du dessutom bara en kort promenad från Väla, ett av Sveriges största köpcentrum, som erbjuder ett rikt utbud av butiker och restauranger.

I bostadsrättens avgift ingår garage, parkeringsplats, bredband (100/10 mbit) samt bostadsrättstillägg för hemförsäkringen. Ett bekvämt och komplett boende som väntar på sin nya ägare.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Björka/Ödåkra, ÖDÅKRA

Saturnusgatan 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.