Slottsdammen, Nyköping

Tre bröders väg 13

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 569 kr/mån

Unik tvåa med stor inglasad balkong

Välkommen till denna fina och unika tvåa på Tre bröders väg 13, med härlig utsikt från den stora balkongen!
Du tar enkelt hissen upp till våning 2 i huset och du välkomnas av en praktisk hall med bra förvaring. Vidare finns ett fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor. Här finns också ett mysigt sovrum med bra klädförvaring i garderob med skjutdörrar. Byggnaden är uppförd 2006 och bostaden fick 2021-2022 en rejäl uppfräschning då alla väggar, tak och foder målades om samt slipades golv om m.m.
Här kan du njuta av en fantastisk inglasad balkong med vacker utsikt över den fina gården och parkdammen. På balkongen kan du både njuta av morgonkaffet i solen för att den sedan lagom ska komma tillbaka till kvällsdrinken. Inglasningen gör också att du kan nyttja balkongen större delen av året.
Bo i en välskött och bra förening med en avgift på 4 569:-/mån där värme, vatten, TV, och bredband ingår. Du får även tillgång till ett bra vindsförråd. I föreningen finns också ett bra miljöhus samt möjlighet att hyra garageplats i det nya närliggande garagehuset.
Här bor du i ett lugnt och trivsamt område där du har både slottet och havet som granne. Praktiskt gångavstånd både till mataffärer, apotek, vårdcentral, centrum, hamnen och busstationen.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slottsdammen, Nyköping

Tre bröders väg 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.