Rosenkälla, Nyköping

Ängstugevägen 29

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Smidig ekonomisk & bekväm 1:a i markplan - Välkommen till Ängstugevägen 29

Varmt välkommen till denna bekvämt belägna 1:a i markplan. Här är ett perfekt första boende, övernattningslägenhet eller för dig som inte tycker om att gå i trappor. Du kommer att bo i en stabil förening med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg ingår.

Lägenheten är dessutom yteffektiv och välplanerad med rymligt kök där det finns gott om plats för matplats. Det finns en smart garderobsvägg i hallen med bra utrymme för förvaring , ett trevligt vardagsrum med plats för både säng och soffa och i bostaden har du även ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna. Lägenhetens förråd ligger praktiskt beläget alldeles utanför lägenheten vilket gör det extra smidigt med förvaring, här är det bara att samla på sig, plats finns. Innergården är stor och trivsam med gemensam uteplats med grill för alla medlemmar att använda, här kan man ha det riktigt trevligt.

Och som grädde på moset är läget optimalt på Ängstugevägen då du har busshållsplatsen precis utanför med goda kommunikationer. Du har också närhet till Rosvalla sport och eventcenter, Ekensbergs motionsspår och Nyköpings hamn med sommarrestauranger och vackra promenadstråk. Livsmedelsbutiker, pizzeria, restaurang och café finns också med ett kort gångavstånd. Vill du ändå snabbt från stan så tar det dig endast någon minut bort till E4:an med bil.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna