Högbrunn, Nyköping

Lilljas väg 1G

  • 3 rum
  • 72 + 36 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 300 000 kr
Månadsavgift: 4 868 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmigt radhus i populärt och lungt område med bra planlösning och solig altan!

Välkommen till detta trivsamma radhus i tre plan, perfekt för dig som söker en harmonisk bostad med gott om utrymme och moderna bekvämligheter. Med en boyta på 72 kvm och en biyta på 36 kvm i källaren erbjuder detta hem allt du kan önska dig.

När du kliver in på entréplanet möts du av ett mysigt och fullutrustat kök, idealiskt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Härifrån når du även den västvända altanen där du kan njuta av solen långt in på småtimmarna, en perfekt plats för sommarens grillkvällar och sena stunder med en god bok.

På övre plan finner du två trevliga sovrum som båda bjuder in till vila och ro. Det nyrenoverade badrummet från 2021 erbjuder modern komfort med stilrena materialval. Här finns även en klädkammare samt en garderob som ger gott om förvaringsutrymme.

Källarplanet är inte bara praktiskt utan också välutrustat. Här hittar du ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagens bestyr. En rymlig klädkammare ger extra förvaringsmöjligheter och hobbyrummet/sovrummet erbjuder flexibilitet, perfekt som gästrum, kontor eller kanske ett gym.

Detta radhus är en pärla som kombinerar charm, funktionalitet och modern bekvämlighet. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till både centrum, mataffärer, restaurang, pizzeria, gym och perfekta pendlingsmöjligheter med gångavstånd till tågstationen samt närhet till E4:an så man smidigt kan ta sig både norr och söder ut.

Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning men anmäl er gärna via våran hemsida - Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Högbrunn, Nyköping

Lilljas väg 1G

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.