Hamnen, Nyköping

Tolagsgatan 5

  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 995 000 kr
Månadsavgift: 6 242 kr/mån

Kan det här vara bästa läget i Silon?

Låt mig presentera en unik och välplanerad lägenhet på våning 14 i anslutning till Nyköpings populära hamnområde. Denna bostad erbjuder fina siktlinjer genom hela lägenheten och ger ett härligt ljus.

SÅLD! Detta objekt är sålt med villkor. Kontakta mäklaren för mer information.

Läge, Läge, Läge!

Låt mig presentera en unik och välplanerad lägenhet på våning 14 i anslutning till Nyköpings populära hamnområde. Denna bostad erbjuder fina siktlinjer genom hela lägenheten och ger ett härligt ljus. De rundade väggarna gör detta boende till något extra speciellt.

De två rymliga och bekväma sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Dessutom finns ett elegant bibliotek, perfekt för läsning, arbete eller som en lugn oas, som enkelt kan omvandlas till ett tredje sovrum vid behov.
En inglasad och möblerbar balkong ansluter via en skjutdörr till en öppen del med utgång från ett av sovrummen, vilket möjliggör njutning av solen från morgon till kväll. Låga bröstningar förstärker känslan av öppenhet och erbjuder fantastisk utsikt från insidan av lägenheten.

Det centrala läget och närheten till hamnen, tillsammans med möjligheten till båtplats precis nedanför och utmärkt fiske, ger detta boende fördelar som är svåra att motstå.

Den tidigare sädessilon har byggts om till ett unikt sexton våningar högt bostadshus, som nu är ett av stadens landmärken. Huset rymmer 44 fantastiska lägenheter med utsikt över både havet och den historiska stadsmiljön, inklusive Nyköpingshus.

Precis intill ligger Sörmlands Museum, en spännande och kreativ mötesplats för alla. Museet erbjuder utställningar, evenemang, kurser och möten samt fina promenadstråk och restauranger i området.

Nyköpingshus har en rik historia, inklusive Kung Birger Magnussons ökända gästabud 1317, där hans bröder fängslades och lämnades att svälta ihjäl. Delar av fästningen finns kvar intill Nyköpingsån, som slingrar sig vackert genom staden.

Detta är en bostad för den som söker något utöver det vanliga. Med dess unika arkitektur, moderna bekvämligheter och fantastiska läge erbjuder detta hem en livsstil i toppklass.

Välkommen hem till din nya drömbostad!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hamnen, Nyköping

Tolagsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.