Centralt Väster, Nyköping

Fruängsgatan 10B

  • 4 rum
  • 125 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 895 000 kr
Månadsavgift: 6 317 kr/mån

På en av Nyköpings finaste gator presenterar vi nu ett fantastiskt sekelskifteshem om 125 kvm.

Stor fyrrummare attraktivt belägen på eftertraktade Fruängsgatan i vacker fastighet anno 1912 erbjuds nu en smakfullt renoverad sekelskiftesvåning om totalt 125 kvm med två toaletter, balkong och vackra detaljer.

Stor fyrrummare attraktivt belägen på eftertraktade Fruängsgatan i vacker fastighet anno 1912 erbjuds nu en smakfullt renoverad sekelskiftesvåning om totalt 125 kvm med två toaletter, tillgång till balkong och vackra detaljer. Våningen är varsamt och påkostat renoverad där klassiska detaljer samsas med en modern planlösning och kvalitativa materialval.

Mysigt och ombonat vardagsrum/matsal med generös takhöjd. Stilfullt kök i vitt med marmorstenskiva och rymlig matplats invid vackert fönster med utsikt över innergårdarna och balkongen.
Från trapphuset finns utgång till underbar balkong med morgonsol och fri utsikt över innergården och vackert taklandskap. Två rymliga och rofyllda sovrum även dem med fin utsikt. Föreningen har också ett fantastiskt orangeri på innegården med infravärme som får utnyttjas av samtliga i föreningen. BRF Fruängsgatan 10 har god ekonomi och välskött fastighet. Parkeringsplats på innergården med laddstolpe för elbil om så önskas.

Förstklassigt läge med närhet till såväl Centrum, Hamnen, Centralstation och naturen på Hållet med fina elljusspår och fina promenadstråk längs med Nyköpingsån.
Runt hörnet, bokstavligen talat, finns shopping, kultur och restauranger och på smidigt avstånd finns skärgården, naturen, 5 min till tåget med anslutning varje timme till Sthlm, E4;an och Skavsta flygplats.
Ett helt underbart sekelskifteshem med genomgående hög standard. Missa inte denna unika chans!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt Väster, Nyköping

Fruängsgatan 10B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.