Centralt Öster, Nyköping

Stockholmsvägen 9

Såld
  • 2 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad sekelskiftestvåa på 83 kvm med hiss och balkong

Sekelskifteslägenhet om 2 rok på hela 83 kvm i attraktivt kvarter. Lägenheten är totalrenoverad och erbjuder stora väldisponerade rum i trivsamt hörnläge med både hiss och balkong.

-Hiss
-Balkong
-Totalrenoverad

Sekelskifteslägenhet om 2 rok på hela 83 kvm i attraktivt kvarter. Lägenheten är totalrenoverad och erbjuder stora väldisponerade rum i trivsamt hörnläge med balkong. Bostaden bjuder på generös takhöjd, spegeldörrar samt stora spröjsade fönster med djupa nischer som skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten. Dessa 83 kvadratmeter har fördelats med eftertanke och spännande siktlinjer genom bostaden vilket ger en väldigt fin känsla av ljus, rymd och funktionalitet. Det här är ett boende med klass och måste verkligen upplevas på plats. Vacker fastighet med stabil förening och solid ekonomi/välskött fastighet.

Här bor du på en eftertraktad adress endast några minuters promenad från centrum. I kvarteret finns även flera välsorterade mataffärer och all tänkbar service. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa staden erbjuder. Närheten till grönska, natur och fritidsaktiviteter med en kort promenad som tar dig till grönområden så som Ekensberg elljusspår, Hållets fina promedstråk längs Nyköpingsån eller Gripsholmsparken. Här bor du med gångavstånd till Centralstation.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna