Brandholmen, Nyköping

Skeppsbyggargränd 25

  • 5 rum
  • 149 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 195 000 kr
Månadsavgift: 7 736 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fint radhus med havsutsikt och vinterbonat uterum

Välkommen till ett stort radhus från 2018 med hög standard om 149 kvm med bra läge i skärgårdsinspirerad miljö!

Radhuset är fördelat på tre plan och har både en insynsskyddad innergård med vinterbonat uterum samt en fantastisk takterrass om 30 kvm där du kan njuta av solen från morgon till sen kväll (ladda gärna ner appen solläge) och vacker utsikt mot grönområde och havet.
Entréplanet har vattenburen golvvärme och erbjuder en ljus hall med praktisk förvaring, dusch/wc, separat tvättstuga med gott om förvaringsutrymmen, samt en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På våning två finns tre rymliga sovrum, två st klädkammare samt badrum med badkar.
På våning tre har du utgången till den härliga takterrassen samt ett stort allrum eller om du hellre önskar att använda det som stort sovrum. Här finns ytterligare en klädkammare och en gästwc.
I anslutning till bostaden finns både p-plats och carport samt ett isolerat förråd.

Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum?

Söker du ett rymligt, modernt, miljömedvetet och lättskött boende i nyskick som är utöver det vanliga? Då är detta boende perfekt för dig!

Boka visning

  • Anmälan krävs- Välkommen att anmäla dig via vår hemsida eller via mejl.
    Anmälan dig senast 17:00 21/9.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Brandholmen, Nyköping

Skeppsbyggargränd 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.