Brandholmen, Nyköping

Brandholmsvägen 48

  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 290 000 kr
Månadsavgift: 5 703 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkommen till ett drömboende med en trerummare på Brandholmsvägen 48 med svårslagen utsikt

Fantastisk 3:a med stort uterum/balkong och utsikt över glittrande hav! Lägenheten har en utmärkt planlösning med havsutsikt från både kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum och två toaletter, varav den ena med dusch och tvättavdelning gör detta boende både bekvämt och praktiskt.

Varmt välkommen till denna fantastiska trerummare på Brandholmsvägen 48! Med ett oslagbart läge och en snyggt planerad interiör erbjuder detta hem en perfekt kombination av komfort och stil.
Hissen tar dig smidigt från markplan upp till lägenhet där fönster i två väderstreck släpper in ett generöst dagsljus. Den luftiga känslan förstärks av den generösa takhöjden, vilket skapar en härlig atmosfär genom hela bostaden. Köket i mörkare träinredning ger en snygg brytning till de ljusa ytskikten i angränsande hall och vardagsrum, här finns även gott om plats för det större matplatsen med många till bords. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har utgång till en stor inglasad balkong med vacker utsikt över området och stadsfjärden. Här kan du njuta av utsikten över den vackra omnejden och glittrande hav och välja om du vill göra det med öppen balkong eller inglasat uterum.
Lägenheten erbjuder även tre sovrum och ett stort badrum med dusch som inkluderar en praktisk tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Dessutom finns en extra toalett i lägenheten för ökad bekvämlighet.
Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med ett rymligt vindsförråd och till bilen finns en carport med förråd och laddbox för elbil.

Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och har installerat solpaneler som hjälper till att driva husets elförbrukning, vilket ger både lägre kostnader och ett mer hållbart boende. Mer information om föreningen hittas på www.fullriggaren.info

Här är läget är svårslaget, du bor nära förskola, skola, servicebutiker och har gångavstånd till både Rosvalla Arenor, kvarterskrogen Vrå och stadens centrum med dess utbud av restauranger, caféer och natursköna promenadstråk längs vattnet.

På Brandholmsvägen 48 är trivsel en självklarhet, varmt välkommen att anmäla ditt intresse för denna pärla!

Boka visning

  • Öppen visning men anmäl dig gärna. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brandholmen, Nyköping

Brandholmsvägen 48

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.