Nyköping

Industrigatan 13A

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till denna supertrevliga tvårummare bara en halv trapp upp!

Välkommen till denna väldisponerade tvårummare på 58 kvm, där varje kvadratmeter är noggrant utnyttjad för att skapa ett hem som är både praktiskt och trivsamt. Här möts du av ett stilrent och modernt kök, renoverat 2015, med smakfulla materialval och alla bekvämligheter du kan önska.

Lägenheten har genomgått ytskiktsrenoveringar de senaste åren, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla genom hela bostaden. Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang. Sovrummet är harmoniskt och väl tilltaget, med plats för både en stor säng och förvaring.

En av bostadens stora fördelar är den rymliga klädkammaren, som erbjuder generös förvaring och hjälper till att hålla hemmet välorganiserat och fritt från stök.

Här bor du med närhet till både grönområden, centrum och bara 5-10 minuters promenad till tågstationen samt 2-3 minuter med bil till E4:an vilket gör det till den perfekta bostaden för den som pendlar, oavsett om det är norrut eller söderut man ska. Det är även nära till pizzeria, bensinmack och mataffärer.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla, en bostad som kombinerar funktionalitet med stil och som verkligen känns som ett hem. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna