Vigelsjö, Norrtälje

Vigelsjövägen 17A

Såld
  • 1 rum
  • 43,7 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad ett rum kök och sovalkov med renoveringsbehov i BRF med bra ekonomi nära Lommabadet.

Välkommen till Vigelsjövägen 17A och denna välplanerade bostadsrätt med bra läge i Vigelsjö. Här bor du nära Lommarbadet (cirka 400 m) och naturen inpå knuten. Från lägenhet till Knutbytorg är det promenadavstånd, här finns bl.a. livsmedelsbutiker och till Norrtälje centrum är det även promenadavstånd. I centrumet finns apotek, systembolag, frisörer, restauranger, gym, vårdcentraler, sjukhus och pendelbussarna till Stockholm.

Söker du en ett renoveringsobjekt och vill skapa en lägenhet utifrån dina önskemål och smak, då är detta objekt rätt för dig. Lägenheten är ljus med stora fönster i söder och helt utan insyn. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med garderober och klädkammare till vänster. Till höger om hallen finns badrummet utrustat med badkar, handfat och wc. Rakt fram sätt fån hallen finns det ljusa köket med plats för ett köksbord fram fönstret i söder. Vägg i vägg med köket finns ett rymligt vardagsrum med en sovalkov vilken rymmer en dubbelsäng. .
Till bostadsrätten hör ett förråd på cirka 4 kvm i källaren.

Bostadsrättsföreningen Riddarsporre är en välskött förening med mycket god ekonomi och den aktuella bostadsrättens nettoskuldsättning (bostadsrättens andel av föreningens långfristiga plus kortfristiga skulder minskat med räntebärande tillgångar) är 67 132:-, vilket är betrakta som lågt. Föreningen består av sju flerbostadshus från 1970 med totalt 169 lägenheter och 5 lokaler som hyrs ut. Föreningen disponerar 48 garage, 108 st parkeringsplatser varav 49 med elstolpe. Tvättstugorna och torkrum är belägna i hus 25. Föreningen har även extra förråd och lokaler som går att hyra,
För ytterligare information hänvisas till föreningen hemsida https://brfriddarsporren.se/

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra och lugna pärlan i Roslagen.
Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns ett modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus och gym på cykelavstånd från bostadsrätten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Färsna, Campus och Fågelsången. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 8,6 km (cirka 14 min med bil) från Vigelsjövägen 17A finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana.
Det populära Lommarbadet finns bara några hundra meter från bostaden. På cykelavstånd från bostaden (cirka 2,5 km) finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 9 km från lägenheten och cirka 14 minuter med bil.

Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna välplanerad, insynsskyddad, ljusa renoveringsobjekt i en välskött bostadsförening intill till sjön Lommaren med närhet till naturen och Norrtälje centrum.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna ljusa lägenhet med möjlighet att skapa ett unikt boende.

Var vänlig och kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Mer om mäklarna