Vilbergen, Norrköping

Morängatan 24

  • 2 rum
  • 67,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 200 000 kr
Månadsavgift: 4 499 kr/mån

"GENOMGÅENDE HÖRNLÄGENHET MED BALKONG!"

Välkommen till Morängatan 24!
Här erbjuds nu en trivsam lägenhet om 2 rok i härliga Vilbergen. Lägenheten är på 67,5 kvm och har en genomtänkt planlösning som präglas av ett fantastiskt fint ljusinsläpp.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finns det stora duschrummet med grått klinkergolv och golvvärme samt vitkaklade väggar. Köket är smart planerat med arbetsytor och skåp på bägge sidor samt en naturlig samlingsplats för umgänge vid middagsbordet. Vardagsrummet har plats för både middagsbord och soffgrupp vilket bjuder in till sociala stunder och avkoppling med vänner och familj. Tack vare lägenhetens läge i huset har vardagsrummet fönster i två olika väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp och en inomhusmiljö att trivas i. Från vardagsrummet når ni både den stora balkongen i österläge med utsikt över innergården och sovrummet i västligt läge som har en hel garderobsvägg med skjutdörrar.

På Morängatan 24 bor ni i en välskött och lågt belånad Riksbyggen-förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (mot ett obligatoriskt tillägg) samt den fasta delen av elen. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som bland annat en fin relaxavdelning, gym, övernattningsrum och samlingslokal. Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenheten ligger med närhet till Vrinneviskogen vilket ger er möjligheten att njuta av naturen samt härliga promenadstråk och motionsspår. Dessutom finns Vilbergen centrum med dess utbud av affärer, vårdcentral, bibliotek och apotek på kort promenadavstånd. Barnvänliga innergårdar inom föreningen och goda kommunikationer till centrala Norrköping gör Morängatan 24 till en attraktiva adress för er som önskar närhet till allt.

Välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vilbergen, Norrköping

Morängatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.