Sandtorp, Norrköping

Anna Särströms gata 1C

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 477 kr/mån

Ljus 2:a högst upp i huset med hiss och inglasad balkong

Lugnt och insynsskyddat belägen på våning 4/4 med hiss finns denna ljusa och trivsamma 2:a i Brf Dansbandet 1 som uppfördes 2021. Med lamellparkett och ljusa ytskikt genomgående håller bostaden en hög standard med kvalitativa materialval och modern färgsättning. Kök från Vedum i stilrent utförande med maskinell utrustning från Bosch och öppen planlösning mot vardagsrummet med praktisk köksö. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i härligt sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol där man kan njuta av utsikten över området.

De stora fönsterpartierna låter ljuset flöda genom lägenheten och ger en öppen och trivsam känsla från morgon till kväll. I det fräscha duschrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Den genomtänkta planlösningen erbjuder goda förvaringsmöjligheter med både garderober och en rymlig klädkammare, och till lägenheten hör dessutom ett stort förråd.

Populärt läge i lugna Sandtorp med gångavstånd till mataffärer, grönområden och kommunikationer, och med cykeln tar du dig till citykärnan på fem minuter. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sandtorp, Norrköping

Anna Särströms gata 1C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.