Öster, Norrköping

Tingstagatan 4B

REDO™
  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift: 3 633 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"HÖG TRIVSAMHET MED BALKONG I SÖDERLÄGE"

Välkomna till Tingsgatan 4B och denna praktiska tvåa med balkong som fångar solens varma strålar i ett eftertraktat söderläge.

När du kliver in möts du av en genomtänkt och tilltalande planlösning med väldisponerade kvadratmeter som jämnt fördelats mellan de sociala och privata ytorna. Insidan erbjuder en välkomnande hall med förvaring, ett praktiskt kök med plats för matbord och ett mysigt vardagsrum som leder ut till den härliga balkongen. Utöver detta finns ett rymligt sovrum och ett praktiskt duschrum.

Bostaden är del av Brf Spaden, som är en välskött privat bostadsrättsförening med god ekonomi och gott om gemensamma ytor, såsom bastu, samlingslokal, cykelrum och tvättstuga. Föreningens grönskande innergården erbjuder en rofylld och lummig plats för avkoppling, umgänge och grillmöjligheter under ljumna sommardagar. Lägenheten är trivsamt belägen på den östra sidan om citykärnan, med en harmoniska atmosfär som kompletteras perfekt med närhet Norrköping City och sköna promenader i Oxelbergsparken. Behöver du ta dig vidare har du gångavstånd till både spårvagn och Campus-bussen.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • FÖRHANDSVISNING - Anmälan krävs!
    Varmt välkomna att boka er visningstid via vår hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öster, Norrköping

Tingstagatan 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.