Lindö Strand, Norrköping

Bråviksvägen 67

  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 695 000 kr
Månadsavgift: 6 317 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus marklägenhet med stor uteplats - Lindö Strand

Med ett omtyckt läge i Lindö Strand intill Bråviken ligger denna välplanerade bostad om 91 kvm fördelat på tre rum och kök.

Bostaden når du enkelt och bekvämt utan ett enda trappsteg. Planlösningen är modern och praktisk, med öppna ytor för socialt umgänge och stort ljusinsläpp som ger en luftig känsla. Kök från Vedum i stilrent utförande med integrerade maskiner och gedigen bänkskiva i kvartskomposit. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och rymmer både matbord och soffgrupp, och genom de stora fönsterpartierna glimtar Blåvikens vatten.

Smakfullt duschrum med exklusiv känsla, behaglig golvvärme och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. Lägenheten erbjuder dessutom två väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter med klädkammare och skjutdörrsgarderober.

Hela bostaden håller en hög standard med smakfulla färgval och kvalitativa materialval, med bl.a. fönsterbänkar i sten och gediget ekparkettgolv genomgående.

Till lägenheten hör en stor, stenlagd uteplats som verkligen erbjuder ett ytterligare rum under sommarmånaderna. Uteplatsen omges av häckar och staket, och ligger i trivsamt läge mot en del av gården med fin vy mot Lindö Strand där Bråviken skymtar.

Lindö Strand är en nyutvecklad bostadsdel i Lindö med idylliskt läge intill Bråviken med gångavstånd till badplats, gym, restaurang, minigolf och vackra promenadstråk i Abborrebergsskogen. Här finns även flera förskolor, skolor, välsorterad matbutik och närliggande busshållplats med täta förbindelser in till city.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka din visningstid via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindö Strand, Norrköping

Bråviksvägen 67

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.