Klinga, Norrköping

Golfslingan 55

REDO™
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Parhus
Utgångspris 3 150 000 kr
Månadsavgift: 8 327 kr/mån

"FAMILJEVÄNLIGT MED TAKTERRAS I KLINGA"

Varmt välkommen till Golfslingan 55 och detta nyproducerade och smakfulla radhus i bostadsrättsform!

Insidan erbjuder en trivsam planlösning där 121 välplanerade kvadrat fördelats på två plan. Entréplanet består av öppna sociala ytor som skapar möjligheter för såväl den lilla som den något större familjen. Här finns ett stilrent kök, matplats och vardagsrum med stora fönster samt utgång till trädgårdssidan. Här finner du dessutom entré, duschrum samt en separat tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.
På det övre planet finns tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt klädkammare. Till sist erbjuder bostaden en fantastisk takterrass med magisk utsikt över trädtoppar och golfbanan. Här finns det gott om plats för soff- och matgrupp för att tillbringa trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Intill takterrassen har även tillgång till ytterligare ett förråd med bra förvaringsutrymme.

Den tillhörande tomten om 270 kvm erbjuder även härliga ytor, perfekta för lek och umgänge. (Tomten har en blivande gräsyta färdigställs under våren). Det finns även bra parkeringsmöjlighet i direkt anslutning till entrén.

Området Klinga Park är ett trivsamt och nyskapande grannskap, med friliggande villor, radhus och kedjehus, cirka 8 km söder om Norrköping.
Gemytliga omgivningar med skog och golfbana, men samtidigt nära Norrköpings citykärna som nås på endast ca 10 minuters bilfärd.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Klinga, Norrköping

Golfslingan 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.