Kaffebacken - Ektorp, Norrköping

Bandygränd 54

REDO™
  • 3 rum
  • 59 + 26 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 500 000 kr
Månadsavgift: 4 735 kr/mån

Lägenhet med radhus-känsla!

Varmt välkommen att upptäcka denna unika och smått fantastiska lägenhet på Bandygränd 54.
Med attribut som exempelvis en egen entré, altan med markiser och en källare med tvättstuga upplevs denna lägenhet mer som ett radhus än en lägenhet.
Interiören är smakfull och elegant där sober färgsättning, genomgående 1-stavs ekparkett och kvalitativa materialval skapar en trivsam atmosfär.

Innanför dörren möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i form av skjutdörrsgarderob & ett praktiskt klinkergolv med golvvärme. Ett modernt och arbetsvänligt kök med stora och sociala ytor med en öppen planlösning mot det välplanerade vardagsrummet med utgång till den soldränkta altanen. På entréplan finner ni även ett helkaklat duschrum med golvvärme samt ett ordentligt sovrum med suveräna förvaringsmöjligheter.
Det nedre planet erbjuder en stor och luftig källare med en egen tvättstuga samt ett större sovrum med egen utgång och skjutdörrsgarderober.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, fast kostnad för el. Föreningen har en uppvärmd pool som är tillgänglig för alla boende. I anslutning finns även herr- och dambastu med fräscha dusch- och omklädningsutrymmen. Pool och bastu bokas enkelt på en lista i anslutning till omklädningsrummen. På takvåningen i de två höghusen finns dessutom två mindre basturum med dusch- och omklädningsrum. Här finns även utgång till en härlig takterrass med en fantastisk utsikt över Norrköping. Föreninglokal finns att tillgå med plats för omkring 50 personer, här finns ett pentry med enklare köksutrustning.

Med endast några minuters gångavstånd kommer du direkt till Norrköpings hjärta, en Citykärna där du hittar ett flertal skolor, restauranger och charmiga butiker. Här bor du även nära till sjukhuset och flertal matbutiker.

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kaffebacken - Ektorp, Norrköping

Bandygränd 54

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.