Haga, Norrköping

Enebymovägen 11

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 3 113 kr/mån

"VÄLPLANERAD HÖRNTVÅA MED BALKONG OCH HISS!"

Varmt välkommen till Enebymovägen 11 och denna hörntvåa om 55 kvm i omtyckta Haga! Fantastisk utsikt över de lägre 3-våningshusens takåsar och hela vägen till Norrköpings stadskärna. Lägenheten ligger belägen med ett högt och fritt läge på våning 4 och hiss finns i huset.

Insidan erbjuder en trevlig planlösning med ett stilrent och välutrustat kök med gott om plats för din matgrupp och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i söderläge. Här finns dessutom ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en välkomnande hall med två skjutdörrsgarderober. Till lägenheten hör ett förråd.

Här bor du i en välskött, stabil och lågt belånad Riksbyggen-förening där värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv, bredband och den fasta elkostnaden ingår i den låga månadsavgiften. Föreningen har egna parkeringsplatser och garageplatser, annars erbjuds kostnadsfria parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet.

Lugnt och omtyckt område med närhet till livsmedelsaffär, restaurang, skola och bra kommunikationer till city och Campus på endast några minuter. Du har även närhet till fina promenadstråk och Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Haga, Norrköping

Enebymovägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.