Eneby, Norrköping

Reenstiernagatan 78

  • 1,5 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 2 864 kr/mån

"FLEXIBELT TILLTRÄDE, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR EN VISNING"

"FLEXIBELT TILLTRÄDE, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR EN VISNING"
Varmt välkommen till denna trevliga hörnlägenhet om 41,5 kvm fördelat på 1,5 rum och kök (är registrerad som 1 rok i föreningens register). Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning och välplanerade kvadratmeter med en inbjudande hall, vardagsrum i vinkel med vackert fiskbensparkett samt ett fullt utrustat kök. Vidare erbjuds ett mindre sovrum samt ett stambytt helkaklat badrum.

Till lägenheten hör ett källarförråd & ett matkällarförråd. I månadsavgiften ingår allt, så som värme, vatten, tv, bredband (från hösten 2024), bostadsrättstillägg samt den fast abonnemangskostnad för el (den egna förbrukningen tillkommer).

På Reenstiernagatan 78 bor du i ett lugnt område med härliga grönområden. I föreningen finns det relaxavdelning med spa, gym, lokal och solarium. Här finns bekvämligheter på gångavstånd såsom mataffärer, apotek, frisör och bibliotek. Det finns goda kommunikationer med spårvagn & buss. Brf Sandstugan är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med totalt 555 lägenheter. Perfekt bostad som studentlägenhet, övernattningslägenhet eller för dig som söker ett välplanerat boende!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Eneby, Norrköping

Reenstiernagatan 78

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.