Eneby, Norrköping

Reenstiernagatan 90

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

"2:a med stor inglasad balkong - Eneby!"

Välkommen till denna lägenhet om 65,5 kvm fördelat på två rum och kök med stor inglasad balkong.

Här bor du på våning 4 med magnifik utsikt från flera fönster åt både öst och väst vilket ger en känsla av frihet. Lägenheten har genomgående färgsättning, parkettgolv och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet med fönsterbänkar i sten. Sovrummet är rymligt och har plats för både säng och skrivbord om man så vill. Gott om förvaring via platsbyggda garderober både i sovrummet och i hallen. Helkaklat duschrum med toppmatad tvättmaskin. Köket är ljust med en separat matplats med utgång till den stora inglasade balkongen. Här kan du avnjuta utsikten och det finns plats för möblemang.

Brf Sandstugan är en välskött förening om hela 555 lägenheter. Här finns flera gemensamhetslokaler för medlemmarna, såsom gym, nyrenoverad spa-anläggning, föreningslokal och övernattningslägenhet. Tvättstuga finns i entréplan. Avgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv samt den fasta kostnaden för elen ingår.

I Eneby Centrum bor du med närhet till både närservice och kommunikationer såväl som barnomsorg och skola. Närhet till flera grönområden och Hallbergaskogens motionsspår samt cykelavstånd till citykärnan, Ingelsta-området och Himmelstalundsfältet med möjlighet till bad, promenader och övriga aktiviteter.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna